Telefon: +4(0)-744-490286

Universul HAMA

Universul HAMA

vineri, 13 aprilie 2018 11:43:44 Europe/Bucharest

Universul minunat a mărgelelor de călcat HAMA

De acum încolo este posibil să luați cu voi mărgelele de călcat cu planșetele de lucru oriunde mergeți. Firma Malte Haaning Plastic A/S (HAMA) care se ocupă cu fabricarea mărgelelor de călcat din 1971 recent a lansat aplicația Universul Hama – o lumea digital în care jocul clasic cu mărgelele de călcat și planșete devine posibil.

 

Inovația mărgelelor de călcat Hama pentru jocul creativ și educative, respective calitatea produselor au întărit poziția lideră a mărgelelor HAMA pe piața mondială, și acum acest success este extins și pe platforma digital.

 Cum a venit idea de-a crea această platformă digital?

Ideea de a dezvolta o aplicație nu era fără întrebări pentru firma de familie, dar cu Universul Hama mărgelele de călcat Hama rămân fidele concepției de bază – și anume: bucurie cu mărgele, modele și planșete de lucru. Într-o lume colorată constând în pirați, prințese și insule sunt provocate abilitățile de motricitate fină a copiilor, respectiv se dezvoltă memoria copiilor. Mărgelele sunt așezate pentru a reproduce modelele care vor fi calcite și salvate în universal digital. Universul Hama sprijină jocul creative și îmbunătățesc concentrarea copiilor, abilitățile creative și creativitatea.

Pe lângă aceasta Universul Hama există ca și o extensie a jocurilor tradiționale cu mărgele de călcat, dar într-un cadru nou care oferă experiențe de neuitat.

Să jucăm cu mărgele de călcat HAMA pe drum

Cu o tabletă sau telefon copilul tău poate să lase să înflorească creativitatea – mai ales acolo unde jocul tradițional cu mărgele de călcat este limitat. Fie aceasta în mașină, pe canapea sau chiar la antrenamentul de înnot a fratelui, Universul Hama oferă ore de creativitate distrativă.

Copiii petrec enorm de mult timp în fața calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor, și noi am dorii să oferim copiilor produsele noastre tradișionale de bază exact acolo unde sunt copii – zice D-na Lene Haaning, Director Malte Haaning Plastic A/S.

Universul Hama este pentru oricine căruia le place să se joace cu mărgelele de călcat, dar este proiectat în special pentru copii cu vârsta între 5-7 ani cași grup țintă.

Aplicația poate fi descărcată:

App Store https://itunes.apple.com/us/app/hama-universe/id1054310527?ls=1&mt=8

GooglePlay  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hama.universe

Postat în News De:
Kremag