Valorile noastre

  • Familie și tradiție
  • Experiența de 10 ani
  • Afacerea noastră este o afacere de familie – comercializăm material educative de înaltă calitate pentru copii. Continuăm să alegem material educative de valoare educativă ridicată, asigurând clienților noștrii o selecție de cea mai bună calitate.

Calitate

  • Calitatea are rădăcinile în cunoștințe
  • Calitatea este mult mai mult decât a utiliza cele mai bune materiale. Din acest motiv lucrăm cu educatoare, invățătoare, specialiști în dezvoltarea copiilor, designer, ingineri – în acest fel putem fi siguri că designul, funcționalitatea și conceptul de valoare educativă ridicată puteți regăsi în fiecare material educative comercializat de noi. Produsele noastre sunt rezistente, durabile și sustenabile.

Onestitate si responsabilitate

  • promitem – și oferim mai mult
  • în urma atenției noastre și focusării neîndurătoare  asupra detaliilor a rezultat material educative de înaltă calitate. Din acest motiv avem clienți satisfăcuți din toată țara.

Joacă și învățare

  • a învăța lucruri noi este distractiv
  • materialele noastre stimulează imaginația copiilor prin activități fizice. Credem că un echilibru sănătos între abilitățile cognitive, sociale și psihomotrice crează copii armonioși și bucuroși.

VIZIUNEA noastră

Dezvoltăm și comercializăm materiale educaționale cu o valoare educativă ridicată recunoscute de experții internaționali.  Dezvoltăm abilitățile motorice, cognitive și sociale a copiilor prin joacă și mișcare. Prin joacă și mișcare se dezvoltă cel mai bine copilul.

Pe lângă materialele educaționale oferim sprijin și training pedagogilor, specialiștilor și distribuitorilor noștri. Credem în educare și colaborare.

Până la urmă dezvoltarea nu se face de unul singur: trebuie să creștem împreună, să creștem împreună cu KREATIVITY. Credem în parteneriat și în împărtășirea pasiunii noatre comune: copiii și dezvoltarea copiilor.

FILOZOFIA noastră

Învață prin mișcare – copilul active dezvoltă abilitășile motrice, ceea ce întărește abilitășile cognitive și sociale și copilul poate să aibă o încredere în sine sănătoasă contruită prin joacă și mișcare. Combinarea jocului cu mișcarea motiveză pe copil să învețe.

ISTORIA noastră

Afacerea noastră a luat naștere din dragostea noastră pentru copii în anul 2007, când băiatul nostru cel mai mare a început grădinița. Eram interesați de faptul: Ce fac educatoarele cu copiii? În urma discuțiilor am început să facem rost de materiale educative valoroase cu care să sprijinim activitatea educatoarelor. Și am început să creștem. Aceași situație am trait și cu următoarele doi copii. Cu timpul am crescut atât de mult încât am reușit să rezolvăm cerințele mai multori educatoare și grădinițe. Astfel s-a împlinit un vis de al nostru.