VIZIUNE

Comercializăm și concepem materiale cu o valoare educativă ridicată, recunoscute de specialiștii în dezvoltarea copiilor.
Dezvoltăm abilitățile motrice, cognitive, sociale și lingvistice ale copiilor prin stimulare, joacă și mișcare.
Cu ajutorul acestor materiale copiii primesc șansa să se dezvolte cel mai bine, învățând și distrându-se în același timp.
Pe lângă materialele educaționale oferim sprijin, consultanță și training pedagogilor, specialiștilor.
Credem în educare și colaborare!
Până la urmă dezvoltarea nu se face de unul singur: trebuie să creștem împreună.
Să creștem împreună cu KREATIVITY!
Credem în parteneriat și în împărtășirea pasiunii noastre comune: copiii și dezvoltarea lor.

Vă doresc spor în tot ceea ce faceți pentru copii!
Kövesdi Attila
director KREATIVITY

Stimate Client,

Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

Cu ajutorul dumneavoastra am implinit 10 ani.

Suntem foarte recunoscatori pentru posibilitățile de colaborare de până acum si pentru ideile creative de concepere a camerelor de stimulare senzorială.

In urma eforturilor comune depuse, conceptul de cameră senzorială începe să fie explorat și la noi în România.

În noul catalog de STIMULARE SENZORIALĂ - 2018 puteți găsi foarte multe idei de amenajare a unor astfel de medii. Pe langa o gamă largă de materiale, grupate pe ariile de stimulare senzoriala, oferim si consultanta in conceperea camerelor senzoriale. Speram ca anul 2018 sa ne ofere oportunitatea de a dezvolta acest domeniu si sa va facilitam accesul la noutatile și serviciile noastre. Misiunea noastra este susținerea cresterii si dezvoltarii copiilor din punct de vedere fizic și psihic. Ne dorim să contribuim la realizarea unor medii în care copiii pot să crească și sa se dezvolte cat mai armonios. De aceea ne perfectionam, incercand sa asiguram o gama larga de materiale de dezvoltare si jocuri/jucarii educative de cea mai inalta calitate. Rasfoind paginile acestui catalog, speram sa gasiti informații utile și practice, care sa va aduca satisfacție profesionala si personala. Impreuna putem sa creștem si sa asiguram un viitor prielnic copiilor nostri! Incheiem, multumindu-va inca o data pentru sprijinul acordat!

Toate cele bune,

Kövesdi Attila

director KREATIVITY