Politica de returnare


Potrivit art. 9 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor de cumparare on-line, in calitate de  consumator aveti dreptul sa notificati in scris compania KREATIVITY SRL  ca va retrageti din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care  dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intrati în posesia fizică a produsului.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cea de livrare standard oferita de noi, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsul sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsul, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produsului.

Expediaţi produsul în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsul este trimis înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Procedura de returnare a produselor:

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă,sau e-mail. 

Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Dumneavoastra in calitate de consumator suportati doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Adresa la care se vor returna produsele este:

Adresa de e-mail pentru returnare: kreativity.srl@gmail.com

Depozit KREATIVITY: str. Fântâna Sărată nr. 18, sat Sânișor, comuna Livezeni, jud. Mureș, cod poștal 547371.

Persoana de contact: Kövesdi Attila, Mobil: 0744-490286